Positieve Gezondheid: Ontmoeten en verbinden

img

Donderdag 16 juni 2022

Dit bericht delen:

Wat een mooie inspirerende avond was het!


Bijna 120 Zorg & Welzijns-professionals - werkzaam in de gemeente Kaag en Braassem - ontmoetten elkaar op 30 mei tijdens een interactieve bijeenkomst met als centraal thema #PositieveGezondheid. Ervaringen werden gedeeld en persoonlijke verhalen werden verteld.

Cinthya Vaal begeleidde de bijeenkomst in haar rol als avondvoorzitter en Karen van Ruiten, directeur van Alles is Gezondheid, bracht het gedachtegoed nog meer tot leven.

Echte verhalen van echte mensen, krachtig door kwetsbaarheid. Ze maken het verschil. Bijvoorbeeld die van Marcia de Groot van Adamas en Marcel Bastiaansen, bestuurder van Participe - maakt meedoen mogelijk

Tijdens de avond bleek maar weer hoe ver we met elkaar al zijn gekomen in de #GemeenteKaagenBraassem! En dat in een relatief korte periode van 3 jaar! Met elkaar hebben we al heel wat stappen gezet. Daarover vertelden Ans de Jeu van het Wijksamenwerkingsverband Kaag en Braassem Samen Gezond en Wendy Nederend van De Driemaster Kaag en Braassem.
 
En we gaan weer een stapje verder. Na het succes van de trainingen voor professionals, zijn nu de #burgers aan de beurt. Ook zij kunnen binnenkort workshops volgen. Zodat zij ook zelf met #PositieveGezondheid aan de slag kunnen gaan.

Zo’n succes kan alleen worden behaald door #samendoen. Daar zit de kracht! Zorg, Welzijn en de Gemeente trekken hierin gezamenlijk op, náást en mét elkaar.

Zie ook het filmpje Positieve Gezondheid in Kaag en Braassem

 

top