Spiegelbijeenkomst Angst en Stemming

img

Donderdag 15 september 2022

Dit bericht delen:

Er is de afgelopen jaren veel veranderd in de organisatie van Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). Het maken van goede regionale werkafspraken tussen professionals is zeer van belang. De juiste zorg op de juiste plek kan veel betekenen voor de kwaliteit van leven van een patiënt.

Precies dé reden waarom op 7 september eerstelijns professionals uit Kaag en Braassem bij elkaar kwamen in Het Schoolhuis te Rijnsaterwoude.

Een leerzame avond, waarin verschillende sprekers vertelden wat zij kunnen betekenen binnen het ketenzorgprogramma Angst en Stemming.

De presentaties gegeven door Marit Augustinus (POH GGZ), Mirjam van Tol (Ergotherapeut), Connie Hoek (diëtist), Roy Schouten (psychosomatisch fysiotherapeut) en Jolanda Zoet (Oefentherapeut en mindfulness) zorgden voor goede discussies.

Tijdens het gezamenlijk bespreken van een casus kwam duidelijk naar voren hoe belangrijk het is om met de verschillende disciplines samen te werken. En met elkaar bij te dragen aan het (mentaal) welbevinden van de burgers in Kaag en Braassem.

 

top