Wijkverpleging

Binnen Kaag en Braassem wordt samengewerkt met drie thuiszorgorganisaties:

Activite - Zorg thuis - Wonen met zorg

Welke zorgvraag u ook heeft: ActiVite kan u ermee helpen. Wij bieden het meest brede zorgpakket in de regio: van Hulp bij het Huishouden tot nachtzorg en terminale zorg. Daarnaast kunt u ook voor de meest ingewikkelde zorg bij ons terecht. Onze wondspecialisten, casemanagers dementie en de professionals uit het specialistenteam zijn experts in hun vak en helpen u zo snel mogelijk verder.

Buurtzorg Kaag en Braassem

Een thuiszorgorganisatie die met kleine teams (4), bestaande uit (wijk)verpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden, en verzorging thuis op het moment dat u of een van uw huisgenoten zorg nodig heeft. Het kan hierbij gaan om zorg na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname, wanneer u chronisch ziek bent of terminaal ziek bent. Ook kunnen wij medisch technische handelingen uitvoeren op verzoek van de specialist. Wij werken samen met huisartsen en andere disciplines in de wijk (bijvoorbeeld fysio- en ergotherapeut) zodat u zo lang mogelijk op een verantwoorde manier thuis kunt blijven wonen. Als het thuis niet meer gaat kunnen wij u ook helpen met het aanvragen van een WLZ indicatie zodat opname in een verpleeghuis mogelijk wordt.

WIJdezorg

In en vanuit onze zeven zorglocaties zetten onze medewerkers zich in voor de beste zorg voor onze klanten. Zorgen doen we op allerlei manieren, maar altijd op maat!
Woont u thuis en heeft u zorg nodig? Onze thuiszorgteams staan voor u klaar. Verzorging, verpleging, huishoudelijke hulp – we hebben altijd een oplossing.
Behoefte aan dagbesteding? Ontdek onze mogelijkheden voor dagbesteding.
Via WIJdezorg Extra bieden we u allerlei ontzorgende diensten, zoals thuisgemak, persoonlijk vervoer en begeleiding.

 

 

 

top