Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

ZORG EN ZEKERHEID

Zorg en Zekerheid is dé regionale zorgverzekeraar. Ze kennen jouw omgeving en jouw zorgverleners. Daardoor kunnen zij goede afspraken maken over de zorg die jij nodig hebt. Ook ondernemen ze veel initiatieven die ten goede komen aan jouw buurt. Zo maken we met elkaar van jouw omgeving het gezondste stukje van Nederland. Wil je weten hoe Zorg en Zekerheid dit doet?

Initiatieven

Zorg en gezondheid gaan verder dan alleen de beste behandeling. Daarom ondernemen zij tal van initiatieven met regionale organisaties. Zij zetten zich in voor gezonde voeding, voldoende beweging, ontspanning en zingeving. Voor verbinding binnen een gemeenschap. Ze dragen bij aan de kwaliteit van ons leven. Daar zetten zij zich graag elke dag voor in. Zij juichen Gezond leven toe!

Multidisciplinaire samenwerking

Zorg en Zekerheid maakt zich sterk voor de vorming van wijksamenwerkingsverbanden en regio-organisaties. Door samenwerking kunnen we zorg beter afstemmen op de situatie van de patiënt en kunnen we met elkaar het werk van zorgprofessionals efficiënter maken.

Collectieve zorgverzekering voor minima

Speciaal voor inwoners met een lager inkomen is er de gemeentepolis. Met deze zorgverzekering krijgt u van ons korting op de premie en betaalt uw gemeente mee. Meer informatie over deze collectieve zorgverzekering van de gemeente Kaag en Braassem en zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid kunt u vinden op Gezond Verzekerd.  

BLOG: HOE POSITIEF IS JOUW GEZONDHEID?

Een lang en gelukkig leven, wie wil dat nu niet? De een investeert in familie en vrienden. De ander hecht meer waarde aan een leuke baan, een eigen huis, geld om leuke dingen te doen. En weer een ander wil iets terugdoen voor de maatschappij of de natuur in trekken. Maar één ding is voor iedereen belangrijk én een voorwaarde voor een lang en gelukkig leven: gezondheid.

Lees verder

 

top